Kiivi Autokool Tartus – usaldusväärne valik alustavatele autojuhtidele

,

Kui oled otsimas endale, lapsele või sõbrale usaldusväärset autokooli Tartus, siis Kiivi Autokool pakub B-, BE- kategooria koolitusi. Lisaks neile pakume veel ka pimeda aja sõidu koolitustlibedasõidu koolitust, esmaabikoolitust, lõppastme koolitust. Samuti pakume jätkuõpet ning  teisi liiklusohutusalaseid koolitusi.

ALMAVÜ Tartu Tehnikaspordiklubist Kiivi Autokoolini

Kiivi Autokoolil on pikk ja silmapaistev ajalugu, ulatudes tagasi ALMAVÜ Tartu Tehnikaspordiklubisse. Alates 26. augustist 1993 on tegutsetud Kiivi Autokool OÜ nime all ehk täitumas on 20. aasta. Aastate jooksul on Kiivi Autokool pakkunud kvaliteetset autojuhiõpet ja ohutusalast koolitust.

Pühendunud õpetajad

Kiivi autokool_autokool Tartus_B-kategooria_juhiload_autosõit

Kiivi Autokooli õpetaja Harri Aas.

Üks peamisi tegureid, mis on aidanud Kiivi Autokoolil edu saavutada, on kogenud ja pühendunud õpetajate meeskond. Praegu on meil kuus sõiduõpetajat, kes tagavad, et õpilased saaksid parima võimaliku väljaõppening teadmised, kuidas turvaliselt ning kindlalt osaleda liikluses.

Vali manuaal- või automaatkäigukastiga auto

Kiivi Autokoolis on kaasaegne ja mitmekesine sõidukite valik, mille vahel on õpilastel võimalik valida. Kokku on seitse õppesõiduautot – meil on Volkswagen Golf, Toyota Auris, Toyota Corolla ja Volkswagen Tiguan. Alustades saad otsustada, kas on soov õppesõidud sooritada manuaal- või automaatkäigukastiga autoga.

Kiivi Autokoolis omandab juhtimisõiguse umbes 400 inimest aastas. Kuigi juhiloa saamine on oluline, on sama oluline, et iga liikleja oleks vastutustundlik juht. Kiivi Autokool keskendub põhjalike sõiduoskuste ja teadmiste jagamisele – soovime tagada, et tulevased autojuhid saavad vajalikud oskused kogu eluks. Teooriaeksami läbib 78% meie õpilastest ning praktilise sõidueksami läbib 66%.

Ära unusta, et juhtimine ei ole lihtsalt oskus – see on meie kõigi ühine vastutus, et tagada turvaline liikluskeskkond.

Vali välja sobiv kursus, kus otsid autokooli Tartus >

Infot algavate kursuste kohta jagame alati ka meie Facebooki kontol. Jälgi >